"Распял мальчика в одном халатике!": Український дзюдоїст, перемігши спортсмена РФ на Паралімпіаді, показав красномовний жест (фото)

Жест українського дзюдоїста Руфата Магомедова на Паралімпіаді - 2020 в Токіо обговорюють українці в Мережі. Фото спортсмен оприлюднив на своєму акаунті в Instagram, передають Патріоти України.

Магомедов завоював "бронзу" Паралімпіади ще 28 серпня. Він в категорії до 73 кг боровся з російським спортсменом Василем Кутуєво і здобув перемогу.

Після перемоги, поки противник стояв на колінах, Магомедов обома пальцями вказав на прапор України на своєму кімоно. По суті, спортсмен підкреслив, що присвячує перемогу своїй країні. У Мережі українці активно обговорюють жест дзюдоїста. Спортсмену в Мережі пишуть захоплені коментарі: "Распял" мальчика в одном халатике)), Так держать! Как глоток свежего воздуха среди всех тех, кто рассказывает, что "я политикой не интересуюсь", Крутая победа, крутой боец! Наш герой! С победой!".

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...