"Расплескалась синева": У Дніпрі екс-ВДВшнику розпороли горло, потім "побратима" добивали ногами (відео)

П'яні розбірки виникли в процесі з'ясування хто був "крутішим" десантником.

ВДВшнику порізали горло


У Дніпрі, 2 серпня, близько 21:50 на Мануйлівському проспекті порізали ВДВшника. Чоловіка госпіталізували у важкому стані, зазначають Патріоти України.

Як розповіли очевидці, конфлікт почався з того, що двоє нетверезих чоловіків з'ясовували стосунки з колегою через колишнє свята ВДВ, дату якого в Україні, задля відокремлення від традицій СРСР та його агресивного уламка, перенесли на 21 листопада.

Компанія дуже голосно висловлювалася на весь двір, а потім лайка переросла в бійку і хлопцеві порізали горло.

Після цього його продовжили бити ногами і через хвилину зникли в сторону Слобожанського проспекту.

На місце події приїхали швидка допомога і поліція. Постраждалого терміново госпіталізували, він втратив багато крові. Зараз правоохоронці розшукують нападників і з'ясовують усі деталі інциденту.

ВДВшнику порізали горло





Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...