Разом із помічниками: "Волинь" погнала тренера після невдачі у першій лізі

Команда до останнього матчу вела боротьбу за путівку в УПЛ.

Луцька "Волинь" припинила співпрацю з головним тренером Андрієм Тлумаком. Про це повідомляє офіційний сайт "Волині", передають Патріоти України.

Також були звільнені помічники Тлумака Андрій Сапуга та Павло Котовенко, спортивний директор Валентин Кошельник, а також старший тренер "Волині" U-19 Руслан Мостовий. "Дуже вдячний за проведені два роки у Луцьку, дуже вдячний футболістам, клубу і фанам "Волині", з якими у мене був постійний діалог, вони дуже тепло мене прийняли і я так само дуже тепло хочу їм подякувати!", - сказав Андрій Тлумак.

"Волинь" до останнього матчу вела боротьбу за путівку в УПЛ. В 30-му турі команда програла "Минаю" з рахунком 1:0. В результаті команда Андрія Тлумака посіла п'яту сходинку, а клуб із Закарпаття завершив сезон другим.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...