Разом заспівали "Скандал": Тіна Кароль забралася на плечі відомому ведучому (фото, відео)

Українська співачка Тіна Кароль позувала, сидячи на плечах у відомого теле- і радіоведучого Слави Дьоміна. Відповідний кадр опублікував сам Дьомін на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти Україн.

Він пожартував, що сфотографувався з артисткою так, що тепер на знімку буде складно замінити його обличчя зображенням Дана Балана, якому приписують роман з Кароль. "Нарешті сфотографувались так, що буде важко на моє обличчя приліпити обличчя Дана Балана", – написав Слава.

Він також опублікував кілька коротких відео з Кароль у своїх Instagram-сторіз. "Дуже сподобалася пісня Тіни Кароль", – говорить ведучий, в той час як співачка, яка сидить у нього на плечах, гладить його по обличчю. А потім вони разом співають кілька рядків із її нової пісні "Скандал".

"Тіна, скільки ти важиш? Можна носити вічно", – говорить Дьомін. Водночас у коментарях до відео він пише зовсім інше: "Тіна легенька. Важить десь 120 кілограмів. Сподіваюся, після цих слів я виживу".

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...