Реалізував пенальті: Гол Довбика приніс "Ромі" перемогу над "Динамо" в Лізі Європи (відео)

Київське Динамо зазнало поразки від італійської Роми з рахунком 0:1 у третьому турі основного етапу Ліги Європи з футболу, інформують Патріоти України.

Долю поєдинку вирішив епізод у середині першого тайму, коли Рома заробила пенальті після фолу з боку центрального захисника Динамо Тараса Михавка. 11-метровий удар впевнено реалізував український легіонер Роми Артем Довбик. Це його другий гол за римлян у Лізі Європи 2024/25.

Рома у підсумку зберегла мінімальну перевагу і здобула першу перемогу у нинішній єврокубковій кампанії. Динамо зазнало третьої поспіль поразки в ЛЄ, кияни досі не забили жодного голу на європейській арені у цьому сезоні.

Ліга Європи 2024/25

Основний етап, 3-й тур

Рома (Італія) — Динамо (Україна) — 1:0

Гол: Довбик, 23 (пенальті)

У наступному турі 7 листопада Рома зіграє з Рояль Уніоном, а Динамо зустрінеться з Ференцварошем.

Останнє бажання небіжчика: Родина поховала свого дідуся, майже як вікінга, розпорошивши останки за допомогою вазеліну та феєрверку (фото)

субота, 26 жовтень 2024, 22:38

В Пітерсфілді (Велика Британія) сім'я влаштувала померлому "вибухові проводи", похоронивши патріарха родини за допомогою феєрверку. Рідні змішали його прах разом з порохом та запустили в повітря разом з феєрверком, передають Патріоти України з посиланн...

Світла і води взимку може не бути взагалі! В Україні мешканців великого міста закликали готуватися до найгіршого

субота, 26 жовтень 2024, 21:57

Жителів прифронтової Запорізької області закликають готуватися до відсутності електроенергії взимку. Влада закуповує генератори та когенераційні установки. Про це заявив голова Запорізької обласної адміністрації Іван Федоров, повідомляє РБК-Україна з п...