"Реально стирчать російські вушка": Притулу звинуватили в участі в "російському" шоу, він дав пояснення

Український телеведучий Сергій Притула різко висловився щодо того, що в мережі з'явилася інформація про те, що на Новому каналі стартує шоу "Де логіка", формат якого нібито схожий на телепрограму російського ТНТ, передають Патріоти України.

Так, поширилися чутки, що Новий канал купив проєкт у Росії. Притула на своїй сторінці в Facebook вирішив спростувати це.

За словами знаменитості, коли ведучий приходить на новий проєкт, то він запитує у продюсера: "Власна розробка чи куплений формат?". Притула повідомив, що перед шоу "Де логіка?" він поставив відповідне питання.

"Відповіли: формат. Все. Далі ти занурюєшся в роботу, тому що відповідь "формат" означає, що продукт або ізраїльський, або куплений у Нідерландах, або в США, або у Великобританії тощо. Ну я ще ніколи не чув про якісь російські формати", – зазначив ведучий.

Чоловік додав, що знав про те, що формат шоу є і в Росії. За його словами, там також показують відомі передачі "Хто зверху?", "Інтуїція", "Голос країни" і "Х-фактор", які були куплені з-за кордону, а потім адаптувалися в багатьох різних країнах.

Пізніше керівництво Притули пояснило, що ніяких договорів між Новим каналом та ТНТ немає. Як з'ясувалося, правовласник формату – британська компанія.

"Але я хлопець настирливий, звернувся до керівництва з вимогою вказати кінцевого бенефіціара ліцензійного продукту, тому що є інформація, що продукт розроблявся в рашн камеді. Власне, за станом на зараз, я в режимі очікування відповіді. І в разі, якщо за цим продуктом реально стирчать російські вушка, то ноги моєї в наступних сезонах цього проєкту більше не буде", – підсумував телеведучий.


"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...