"Ребята, это моя квартира. Вчера весь день тек потолок, а сегодня он обвалился. Это пипец": Полякова показала, що зіпсувало її дорогу квартиру (фото, відео)

Українська співачка Ольга Полякова поскаржилася на те, що в неї у "дорогущій" квартирі в Печерському районі Києва обвалилася стеля через протікання даху в будинку. Відповідне відео знаменитість опублікувала у своїх Instagram-сторіз. Так, вона показала, як постраждала її кухня, передають Патріоти України.

"Люди, це моя квартира. Вчора весь день текла стеля, а сьогодні вона обвалилася. Це як взагалі? Це що взагалі? Як можна жити в такому будинку, поясніть? Подивіться, що твориться, люди... Який жах. Ось, що сталося з моїм ремонтом", – заявила Полякова.

Полякова зазначила, що в її квартира постраждала не одна кімната. Вона показала спальню своєї 16-річної доньки Маші. "Це кімната моєї доньки. Навіть почали випадати лампочки. Ось це все ось так тече по стінах. Я взагалі, якщо чесно в шоку повному", – додала Ольга.

Нагадаємо, раніше Полякова скаржилося, що через підвищення температури з даху будинку почав сходити сніг, тому її житло, розташоване на останньому поверсі будівлі, затопило. Полякова заявила, що тільки навесні зробила новий дорогий ремонт.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...