"Ребята, у кого можно переночевать? Выгнала меня на улицу": Глава ОПУ поскаржився на свою дівчину

Андрій Богдан заявив, нібито тепер йому немає де жити.

Глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що його дівчина Анастасія Слічна вигнала його з дому. Про це він написав у коментарі до її посту в Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі! Підкажіть! Куди можна віддати речі в відмінному стані?" - написала Анастасія Слічна. У коментарях до публікації з'явився Андрій Богдан. «Хлопці, у кого можна переночувати? Вигнала мене на вулицю", - пожартував Богдан.
"У караоке постелимо", - написав у відповідь Дмитро Крейнін. А нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос уточнив: "Безкоштовно?".


Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...