"Ребра Ляшко" та "Порошенко под снегом": Казанський показав популярне кафе Горлівки, захоплене окупантами

В асортименті кафе були страви «Цезар по-сталінськи», «Грецький сепаратист», «Тепла печінка ворога», «Порошенко під снігом», «Ребра Ляшко» та інші.

У непідконтрольною Україні Горлівці Донецької області популярне в місті до війни «Аратта», захоплене членами НВФ, зараз стоїть занедбаний і занепадає. Про це повідомляє український блогер Денис Казанський в соцмережі, передають Патріоти України.

Блогер уточнив: «Доля всього непідконтрольного Донбасу на прикладі окремо взятого кафе. Після захоплення Горлівки бойовиками, кафе сподобалося якомусь пітекантропу з "народної республіки", і той віджав його у власника. "Аратту" перейменували в "Бліндаж" і придумали оригінальне меню».
Казанський підкреслив, що в асортименті кафе були страви «Цезар по-сталінськи», «Грецький сепаратист», «Тепла печінка ворога», «Порошенко під снігом», «Ребра Ляшко» та інші. Однак, робота кафе все одно не стала прибутковою. Зараз кафе закрите і занедбане, а тротуар перед ним заростає травою.
Казанський додав, що члени НЗФ не можуть ефективно управляти захопленої власністю, незалежно від її масштабу: «В результаті захоплене майно просто банально знищується або кидається за непотрібністю. Тут розграбували і знищили кафе, там цілий завод. Але схема одна і та ж».

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...