Речником Міноборони став лауреат Шевченківської премії

Речником Міністерства оборони України став український поет, лауреат Шевченківської премії 2024 військовослужбовець Дмитро Лазуткін. Про це повідомляє УП.Культура, передають Патріоти України.

Зазначається, що 20 березня він отримав відрядження від 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

До цього він обіймав посаду начальника служби зв'язків з громадськістю 47-ї бригади "Магура". Він розповів, що перевівся з бригади на початку лютого цього року. І вже у складі 59-ї бригади його направили у відрядження до Міноборони.

Повідомляєтся, що для вступу на посаду речника Дмитро Лазуткін пройшов конкурс та був обраний серед інших претендентів. Він зазначив, що в управлінні преси, де він тепер працює, потужний колектив.

"В управління преси та інформації працює потужна команда, яку очолює Іларіон Павлюк. Також тут Роман Вінтонів, його заступник, і з нами працює відомий поет з дипломатичною освітою Микола Кулінич. Дуже комфортно працювати з такими професійними людьми, які розуміються на роботі преси, дуже обережно поводяться зі словом і дружньо до мене поставилися. Саме розуміння співслова відіграло важливу роль в прийнятті мною рішення стати речником Міноборони", - розповів Лазуткін.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...