"Рефері врятував моє життя": Ексчемпіон світу зробив відверте зізнання про бій з Усиком

Колишній чемпіон світу у першій важкій вазі Тоні Белью зробив відверте зізнання про поєдинок проти Олександра Усика, передають Патріоти України.

Британський боксер розповів, що бій проти українця міг закінчитися для нього трагедією, якби рефері не втрутився і не зупинив поєдинок.

"Мене зупинили на ногах в бою з Адонісом Стівенсоном, я піднявся на рахунок "шість" або "сім" в поєдинку з Олександром Усиком. На щастя, мені дуже пощастило, що два рефері врятували моє життя: один - зі Стівенсоном, а другий - з Усиком. Я піднявся через шість-сім секунд, і вони могли дозволити мені битися, якби захотіли, але я не зміг продовжувати бій. Я цього хотів, але, звичайно, мені не варто було битися далі.

Я щиро вдячний цим рефері, бо вони врятували мені життя.

Найбільшої шкоди завдає удар, до якого ти не готовий", - наводить слова Беллью Fightnews.info.

Нагадаємо, бій Усик - Беллью відбувся в листопаді 2018 року. Український боксер здобув перемогу технічним нокаутом у восьмому раунді. Відзначимо, що після цього бою Тоні Беллью завершив свою кар'єру. У послужному списку британця 30 перемог, одна нічия і три поразки в 34 боях на профі-рингу.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...