Реформовані наполегливо повертаються до рідних "мусорських витоків"? Навіть судді скаржаться на системний шантаж офіцерів Нацполіції щодо "відкупити родича"

Дизель-шоу не втомлюється показувати недоліки реформ МВС

У Харкові вже троє суддів поскаржилися, що їм надсилають листи з вимогою хабара. Примітно, що в усії випадках авторами послань вказані співробітники поліції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.

Так, суддя Орджонікідзевського районного суду Олена Глібко та суддя Жовтневого райсуду Вікторія Труханович отримали листи, підписані старшим лейтенантом поліції. Про такого ж відправника згадував суддя Дзержинського райсуду Олексій Шишкін.

Гроші здирники вимагали за те, що в єдиному реєстрі злочинів «випадково» не з'являться відомості про витівки близького родича судді. «Старший лейтенант» вказував, що готовий нічого не робити, якщо отримає свою тисячу доларів. Судді на такий шантаж не пішли та подали скарги до Вищої ради правосуддя.

Нагадаємо, раніше у Харкові викрили групу представників поліції, які промишляли здирництвом.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...