Регіон і раніше був проблемним: Степанов розповів, де очікується потужний спалах коронавірусної інфекції

В регіоні заповненість ліжок у медустановах, де лікують хворих на коронавірус, становить 66%.

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов спрогнозував спалах коронавірусної інфекції в Одесі й області через два тижні. Різке збільшення кількості хворих на COVID-19 може стати наслідком масового святкування Дня міста, яке відбулося 2 вересня. Своє обурення діями місцевої влади Степанов висловив під час брифінгу і на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він нагадав, що в регіоні заповненість ліжок у лікарнях, де лікують хворих на коронавірус, становить 66%. Крім того, Одеська область щодня потрапляє в список лідерів із захворюваності в Україні.

Десятки тисяч людей зібралися на площі без масок

В Одесі відсвяткували День міста

"На фото – вчорашнє святкування Дня міста в Одесі. Вже через два тижні будуть наслідки, які не матимуть нічого спільного з урочистостями. Звертаюся до представників місцевої влади по всій Україні. Такий формат святкування, який вибрала Одеса, – це приклад того, як не можна робити. Запам'ятайте це і не повторюйте, поки весь світ ще бореться з хворобою", – підкреслив глава МОЗ.

Міністр пообіцяв підняти питання проведення заходів, які несуть пряму загрозу життю громадян, перед контролювальними органами.

Міністр охорони здоров'я відреагував на День міста в Одесі.

В Одесі відзначили День міста

Тисячі людей були без масок

На концерті не дотримувалися карантинні заходи

В Одесі прогнозують спалах коронавірусу

Люди могли поширити вірус на концерті

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...