Рейди ТЦК по спортзалах: У мережу "злили" інструкцію спортклубу на випадок візиту військкомів

Після рейдів представників ТЦК по спортивних залах, у мережі опублікували методичку, яку нібито розробив один із популярних спортклубів для своїх працівників, передають Патріоти України.

Там розписаний алгоритм, як мають ховатися військовозобов'язані працівники спортзалу у разі рейду ТЦК. "Один із відомих мережевих клубів створив інструкцію для своїх працівників і докладно розписав, як чинити у разі чергового рейду військкомів", – йдеться в повідомленні.

Наприклад, адміністратор залу у разі рейду повинен буде відправляти у групу повідомлення "УВАГА!!!" та "SOS!!!".

"Всі чоловіки з персоналу, які отримали це повідомлення, повинні бути готові покинути робоче місце і сховатися у приміщенні, або в зоні клубу, визначеному як безпечне. В цей час жінки, які є у клубі, готуються вийти на заміну", – сказано в інструкції.

© Фото з соціальних мереж

Майор ЗСУ, заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін прокоментував ці інструкції: "Пишуть, що це методички для мамкіних уклоністов. Я бачу, всі забули про лютий 2022-го і ворожу армію під Києвом. А вони тільки цього і чекають".

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...