"Рекомендую...": Фреймут розповіла українцям, як правильно пити (відео)

Фоловери не втримались, щоб не потролити ведучу...

Телеведуча Ольга Фреймут дала в Instagram новий відеоурок етикету. Цього разу він присвячений культурі пиття вина, передають Патріоти України.

У кадрі вона тримає порожній келих і демонструє, під яким кутом його можна нахилити в процесі випивання.
«Як правильно пити? Все до останньої краплі? Закидаючи голову? Ні. Стакан, коли п'ємо, повинен нахилятися не більше, ніж на 45 градусів», - каже Ольга.

У коментарях фоловерів не втрималися від жартів: «А в пустелі теж?», «Чому стакан, а не келих, Оля?», «Здається, у вас там 46 на відео», «Дивлячись що, дивлячись де і дивлячись з ким» , - пишуть вони.

А якась sumkinastar відверто потролила Фреймут питанням «Як правильно пити пиво з пляшки?».

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...