Реквізит вибухнув під час відкриття нової локації: У Львівському центрі розваг травмувались діти

У львівському розважальному центрі LEOLAND у суботу, 17 серпня, відкрилась нова локація – майже справжня лабораторія у місті професій "Kidlandia". Але під час заходу у руках аніматора вибухнула термоколба. Внаслідок інциденту травми отримали троє маленьких відвідувачів та сам аніматор. Про це пише LvNews з посиланням на заяви медиків та розважального закладу, передають Патріоти України.

На місце викликали бригаду медиків, які доправили усіх постраждалих до лікарні святого Миколая. "Двоє дітей — 9-річний хлопчик та 10-річна дівчинка, отримали незначні осколкові поранення брови та повіки. Їм провели первинну хірургічну обробку ран і наклали шви. Третя дитина — восьмирічний хлопчик, поступив із поверхневою травмою голови та забоєм мʼяких тканин внаслідок падіння", — йдеться у повідомленні.

Після надання медичної допомоги усіх поранених відпустили додому. Розважальний заклад повідомив, що з'ясовує, за яких причин вибухнув реквізит і перевіряють записи з камер відеоспостереження.

"Комусь тунець, комусь окоп": Журналістка звинуватила ексгравця збірної України в піарі на війні

неділя, 18 серпень 2024, 16:20

Колишня ведуча спортивних програм Третій тайм та Інший футбол Анна Тесленко, більш відома як Ахава, заявила, що ексфутболіст збірної України Олександр Алієв піариться на війні, передають Патріоти України. На думку Тесленко, Алієв, який на початку повно...

"Заміновані помідори": Жителі Чернігівщини шокували саперів своїм "ноу-хау" (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 15:55

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомила про незвичайну ситуацію на Чернігівщині. Там місцеві жителі почали використовувати таблички з попередженням про мінну небезпеку для захисту своїх городів. Про це йдеться на Facebook-сторінці ДСН...