"Ремонтуємо, а ворог знову перебиває мережі": Чернігів лишився без світла, газу, опалення і води

Чернігів станом на ранок суботи, 12 березня, залишається без електрики, а також частково без газу, опалення і води. Про це розповів голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у відеозверненні. За його словами, місцеві служби намагаються усе поремонтувати, але після ремонту окупанти знову гатять по мережах, передають Патріоти України.

"Чернігів без електропостачання, майже без водо-, газо- і теплопостачання. Вчора (11 березня – ред.) було декілька спроб відновити електропостачання. Вони були вдалими. Але ворог знову перебивав мережі. Сьогодні усі служби розпочинають роботу по відновленню мереж, і я думаю, що сьогодні електроенергія буде", – зазначив голова обласної військової адміністрації.

Він додав, що в місті також є проблеми з мобільним зв’язком і з мобільним інтернетом. Відповідні служби уже працюють над покращенням зв’язку.

"Ворог продовжує наносити авіа- та ракетні удари по місту Чернігів. Гинуть мирні люди, дуже багато людей отримують поранення. Ворог наносить удари по цивільній інфраструктурі, там, де військових немає і не було", – сказав Чаус.

Він зазначив, що у ніч на 12 березня російські окупанти розбомбили готель "Україна" у центрі Чернігова. "Сьогодні прилетіло в готель "Україна". Нема більше готелю "Україна", але є Україна. І вона буде. І є наша місія, місія українців. І вона полягає в тому, щоб Путін – хвора збочена тварюка – ковтнув отрути у своєму бункері на Уралі. І ми зробимо все для того, щоб він це зробив", – додав очільник Чернігівської ОВА.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

Це був грандіозний центр розваг 1960-80-х для дітей, молоді та їхніх батьків: Ось яким був київський Гідропарк у час свого першого розвіту. Фотонастальгія

субота, 18 травень 2024, 9:32

Гідропарк замислювався як провідний осередок розваг та відпочинку столиці УРСР. Тому влада не шкодувала коштів, зокрема валюти, щоб облаштувати атракціони кращими імпортними зразками свого часу. До Діснейленда було далеко, але багато в чому це вдалося