Репер, який ховався з вагітною дружиною-українкою у бомбосховищі в Києві, зібрався із концертами до Росії

Відомий казахстанський репер Jah Khalib, який часто виступав в Україні та має дуетний трек з Джамалою "Кохаю", зрадив українців, передають Патріоти України.

Артист "перевзувся" після того, як його концерти в Росії, заплановані на 2023 рік, почали скасовувати. Причиною називають – проукраїнську позицію виконавця. І справді, до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Jah Khalib був частим гостем нашої країни, давав тут концерти, та навіть одружився з українкою.

24 лютого 2022 року репер разом з вагітною дружиною перебував в Києві та ховався у бомбосховищі від російських ракет. Саме українці допомогли реперу разом з дружиною евакуюватися на батьківщину артиста у Казахстан. Тоді Jah Khalib подякував українському народу та висловив своє захоплення.

На батьківщині артист припинив говорити про звірства росіян на українській землі. А на початку 2023 року оголосив тур містами росії. Втім, концерти репера почали активно скасовувати через захоплення українцями.

Тоді ж Jah Khalib, аби не втрачати криваві російські рублі виправдався за свої слова про українців:

"Майже вся моя команда – громадяни Росії та проживають у Росії. Більшість моїх слухачів живе у Росії. Я завжди прилітаю до Росії з добрими намірами, із задоволенням даю концерти та виступаю на радіо, що явно демонструє моє добре ставлення до народів Росії", - написав у Instagram Jah Khalib.

Українські шанувальники репера були приголомшені та розчаровані його вчинком. Під постом Jah Khalib люди вибухнули гнівними коментарями:

  • Спершу ви ховаєтеся від російських ракет, а потім їдете до Росії. Де логіка?
  • Отже, українці рятували вас і вашу вагітну дружину від ракет рашистів, а ви тепер даєте свої концерти в Росії та ще й виправдовуєтесь перед ними? Ви як своїй дитині в очі дивитесь?
  • Якби Росія бомбила твою рідну країну, ти теж вибачався б за те, що хтось подумав, що ти підтримуєш свою країну, заради заробітку в країні-агресорці Росії?
  • Як можна добре ставитися до народу Росії, якщо через них могли загинути ви і ваша дружина з дитиною? Через які ви ховалися і вас рятував український народ? Нема слів. Ви надто неоднозначна людина та артист і, у вашому випадку, напевно, гроші не пахнуть.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...