Репер Серьога відібрав дітей у дружини: Спливли подробиці скандалу

олишня дружина репера Серьоги Поліна Ололо заявила, що артист відібрав у неї дітей - синів Марка та Платона, і вона має намір судитися з ним. Жінка повідомила виданню "Сегодня", що Сергій Пархоменко утримує дітей і перешкоджає їх зустрічам, передають Патріоти України.

Колишня дружина Серьоги додала, що вона не знає, де знаходяться її сини, і не має можливості спілкуватися з ними навіть по телефону.

"Мій колишній чоловік Сергій Пархоменко забрав дітей і останнім часом перешкоджає нашим зустрічам, контакту, і я не знаю, де вони знаходяться, він ретельно приховує їх. Історія триває півроку. Але останні місяці взагалі якесь свавілля. Віддала я їх на місяць до нього на відпочинок, потім методом провокації він забрав їх на рік. Зараз я не маю можливості навіть почути їх. і, до речі, діти живуть зі сторонніми людьми, а іноді і одні", – стверджує Поліна Ололо.

Спільно з юристами вона вже готує заяву в правоохоронні органи, а також судовий позов. "В даний момент Сергій Пархоменко активно відвідує програми, висловлюючись про те, що він героїчно виховує своїх дітей самостійно, коли насправді дітей забрали від мене, їх матері, і ретельно приховують їх! Дітей я не бачу, не чую, і всім наближеним до їх життя заборонений будь-який контакт зі мною. З цього приводу вже готується заява в правоохоронні органи, і також готуються документи для подачі в суд на Пархоменко Сергія", – каже Поліна.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...