"Репрессии Сталина прекрасны!": Російський письменник шокував дикою заявою

Відомий російський письменник Олександр Проханов назвав репресії Сталіна в СРСР "прекрасними" і "чудовими". Він вважає, що саме репресії служили перемозі 1945 року і це повинно бути визнано. Заяву письменник зробив в ефірі радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.

Проханов заявив, що Росію задумали як силу, яка зупинить фашизм. "І Росії, саме радянської, сталінської Росії, було призначене зупинити це зло. І це було зроблено жахливими засобами, але інших не було – пекло ж не перемагається ...", – сказав він.

Він додав, що всі невинні жертви сталінського тоталітарного режиму працювали на знищення Рейху. "Давайте виправдаємо репресії. Вони ж прекрасні, правда? Вони прекрасні, і ви теж за це", - звернувся він до ведучого.

Також письменник розповів, як побував на Колимі, де жителі СРСР йшли по етапах. "Вони добували золото. Вони добували золото, і з цього золота не робили намист, які не робили годин за 200 тисяч доларів, які носять на зап'ястях наші ... Це золото йшло на покупку заводів, інженерів, технологій. Це було теж золото перемоги. І тому ці мученики, мученики Колими, вони в своєму абсолютно неприроднім, трагичном буття знову працювали на 45-й рік ", – підсумував Проханов.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...