Рештки знайшли в несподіваному місці: Чоловік повертався додому і загадково зник

В Аргентині 32-річний Дієго Барріа 18 лютого повертався додому та загадково зник. Згодом його останки знайшли в шлунку акули. Про це пише elpais.com, передають Патріоти України.

Інцидент стався у провінції Чубут на півдні Аргентини. Там 32-річний чоловік на квадроциклі повертався додому. Востаннє Барріа, батька трьох дітей, бачили незадовго до опівночі 18 лютого. Дорогою він зупинився привітатися з друзями-рибалками і сказав дружині, що трохи запізнюється. Однак він не повернувся додому ні тієї, ні наступної ночі.

Він також не відповідав на текстові повідомлення і на телефонні дзвінки. Не отримавши від нього жодної звістки протягом двох днів, родичі вирішили звернутися до поліції із заявою про його зникнення. Після цього поліція через 40 годин знайшла пошкоджений квадроцикл, а трохи далі - його шолом, який був розколотий навпіл. Тіло чоловіка загадково зникло.

У неділю, 26 лютого, рибалки зловили трьох акул, а коли вони розпатрали тварину, щоб витягти кишки, то виявили шкіру, жир і людську плоть. Також на знайденому тілі виявили татуювання. Так і впізнали 32-річного Дієго Барріа.

"Основна з гіпотез полягає в тому, що Барріа зіткнувся зі скелею під час їзди на квадроциклі і його тіло віднесло у море, але ми збираємося розглянути всі можливі теорії з урахуванням доказів, знайдених на місці події. Буде проведено аналіз транспортного засобу, щоб встановити, як стався нещасний випадок, тому що транспортний засіб був знайдений далі від берега", - сказав представник поліції Крістіан Ансальдо.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...