Respeecher: Український стартап працює над технологією копіювання голосу

Команда стартапу налічує 6 осіб, троє з яких зараз знаходяться на навчанні в Філадельфії.

Київський стартап Respeecher розробляє технологію, яка здатна скопіювати звучання голосу будь-якої людини,передають Патріоти України з посиланням на AIN.

Зараз команда проходить навчання в акселераторі TechStars й отримує фінансування $120 000 в обмін на частку в компанії.

"Наш продукт дозволяє одній людині говорити голосом іншого без використання тексту (speech-to-speech). Наприклад, я зможу говорити голосом Барака Обами. Для цього алгоритму передають мою фразу і на виході через пару хвилин отримуємо ту ж фразу, сказану голосом Обами, з моїми інтонаціями і емоційним наповненням", – пояснює співзасновник компанії Дмитро Бєлєвцов.

Технологія від Respeecher цікава перш за все звукозаписуючим та кіностудіям. Так, наприклад, можна змусити будь-яку історичну персону вимовляти будь-який текст його ж голосом. Поки що, продукт не можна використовувати в реальному часі, але команда над цим працює. На даний момент вже укладено контракт з кількома зацікавленими компаніями.

Команда стартапу налічує 6 осіб, троє з яких зараз знаходяться на навчанні в Філадельфії.

"Підготовка даних і навчання нейромереж вимагає невеликої сервісної частини, тому зараз ми працюємо з клієнтами на проєктній основі. Зараз так працюємо, наприклад, з голлівудською студією", – каже Дмитро.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...