Реванш: NewsOne починає випускати новини російською мовою

Телеканал заявив, що "готовий боротися за права глядачів отримувати інформацію в зручній для них формі".

Починаючи з 29 квітня канал NewsOne почне випускати новини російською мовою в зв'язку з численними проханнями глядачів. Про це повідомляється на сайті телеканалу в середу, передають Патріоти України.

Зазначається, що вже з понеділка, а саме в будні дні о 17:00 і о 23:00 і на вихідних - о 17:00 всі бажаючі зможуть дивитися і слухати новини російською мовою.
"Ми поважаємо ваші права і відстоюємо їх, що постійно підтверджуємо діями, однією з яких і є запуск новин російською. Телеканал NewsOne готовий боротися за свободу слова і права телеглядачів отримувати повну та об'єктивну інформацію в зручній для них формі", - йдеться на сайті каналу.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...