"Реванш" у розпалі: Суд прийняв несподіване рішення по снайперу, підозрюваному у вбивстві на Майдані

Печерський районний суд Києва відпустив з-під арешту екс-бійця спецназу "Омега" Дмитра Хмеля, якого підозрюють у вбивстві активіста Майдану Олександра Храпаченка. Про це йдеться в матеріалах суду, передають Патріоти України.

Підозрюваного у вбивстві відпустили з-під домашнього арешту за клопотанням прокурора. Екс-спецназівця також зобов'язали здати закордонний паспорт і не виїжджати за межі Київської області без дозволу слідчих. Суд також передав кримінальне провадження проти Хмеля в управління спецрозслідування Державного бюро розслідувань.

Кримінальне провадження проти Хмеля було зупинено з серпня 2019 року, через те, що захист направив запит до Швейцарії на надання міжнародно-правової допомоги. Хмель перебував під домашнім арештом з 5 червня 2019 року. Нагадаємо, Олександра Храпаченка було вбито на вулиці Інститутській в Києві 20 лютого 2014 року.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...