Реванш у розпалі? Суд у Києві відпустив відомого сепаратиста, який вчинив замах на добровольця (фото, відео)

У четвер, 22 серпня, Апеляційний суд міста Києва відпустив з-під варти відомого сепаратиста Сергія Гнатьєва, який здійснив замах на добровольця ОУН, повідомляють Патріоти України.

Як написала на своїй сторінці у Facebook громадська активістка Тетяна Близнюк, клопотання про звільнення Гнатьєва озвучила прокуратура Києва в особі прокурора Романа Говди.

"Суд ухвалив рішення, і під охороною "беркутів", нацгвардійців, поліцейських сепаратист Сергій Гнатьєв вийшов на волю", – обурилася Близнюк в стрімі, який вона вела просто в суді. Нагадаємо, що Сергій Гната внесений до списку бази сайту "Миротворець".

За даними Близнюк, Гнатьева нібито відпустили для того, щоб обміняти його на полонених українців в рамках обміну Україна – Росія.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...