"Ревізор" назвав це борделем: Як у Фреймут "інспектували" згорілий з постояльцями одеський готель (відео)

Журналісти телепрограми побували у готелі і констатували цвіль, брудну білизну, наявність сміття у номерах і відсутність вікон.

Пожежа у готелі "Токіо Стар". Фото: Главком.

Телеведуча програми «Ревізор» Ольга Фреймут знімала програму про готель «Токіо Стар», що цієї ночі згорів в Одесі, повідомляють Патріоти України.

Ще у 2015 році ведуча популярної телепрограми «Ревізор» Ольга Фреймут назвала готель Вадима Чорного «Токіо стар» борделем. Журналісти телепрограми побували у тому готелі і констатували цвіль, брудну білизну, наявність сміття у номерах і відсутність вікон.

Відомо, що готель належить бізнесменові Вадиму Чорному і позиціонує себе як «готель на дві години». Телепрограма «Ревізор» офіційно зверталася до мера Одеси Геннадія Труханова з вимогою закрити готель. Але вимога залишилася без відповіді.

Переглянути відповідний випуск телепрограми можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=u5I8vdFZdgM&feature=player_embedded.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...