Революція споконвічних традицій: Президент Південної Кореї пропонує співгромадянам заборонити їсти собак

Собаки, вони теж жити хочуть... Щороку в республіці з'їдають близько мільйона гавкунів

Президент Південної Кореї Мун Чже Ін закликав ухвалити заборону на вживання собачого м’яса в країні, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

Офіс президента Південної Кореї оприлюднив заяву із закликом покінчити з багаторічною корейською традицією вживання м’яса собак.

Звичай уже став табуйованим серед молодших груп населення, зокрема через кампанії активістів за права тварин.

"Хіба нарешті не пора поміркувати над забороною вживання собачого м’яса?", – запитав президент Мун Чже Ін на урядовій нараді.

Як відомо, в країні щороку з'їдають близько мільйона собак — їхнє м'ясо є частиною традиційної південнокорейської кухні, однак відсоток тих, хто сприймає собак як худобу скорочується.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...