Режим боїться оприлюднювати справжні дані: У Путіна приховують до 400 тисяч смертей від коронавірусу

У період пандемії Росія стала лідером по надлишковій смертності. Про це пише The New York Times, вивчивши публічні дані 16 країн.

Журналісти вивчили статистику з квітня по грудень 2020 року щодо Росії і з середини березня по грудень у США і 14 країнах Європи. Згідно з опублікованими матеріалами, в 2020 році в Росії померло на 28% більше людей, ніж зазвичай. Друга у списку Іспанія - 23%, за нею Італія - 19%.

Отже, за вказаний період в Росії померли на 362 302 особи, або 28% більше, ніж звичайно. При цьому від наслідків коронавірусу в Росії за цей час підтвердили тільки 57 тисяч 2 летальні випадки. Всі ці дані Москва передає до Світової організації охорони здоров'я.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...