Резонанс. Шансів вижити не було: Популярний російський актор випав з 11-го поверху в Москві (фото)

Російський актор і хореограф, близький друг артиста Олександра Ревви Максим Парфьонов випав з вікна власної квартири на 11 поверсі. Від отриманих травм 40-річний чоловік помер на місці події, передають Патріоти України.

Інцидент трапився в спальному районі східної частини Москві. Падіння Парфьонова побачив випадковий перехожий. Очевидець викликав швидку допомогу на місце трагедії, лікарі констатували смерть.

"Медики констатували смерть 40-річного артиста. Причиною послужили травми, отримані в результаті падіння з 11 поверху житлового будинку. Поліцейські з'ясували, що Максим випав з вікна своєї квартири", – розповіло виданню джерело в правоохоронних органах.

Поліція проводить перевірку за фактом інциденту. Про можливі причини падіння поки невідомо, правоохоронці припускають версію, що актор покінчив життя самогубством.

Відзначимо, Максим Парфьонов був солістом балету Державного академічного ансамблю народного танцю РФ, працював хореографом і режисером-постановником на балетмейстерському факультеті ГІТІСу. Також він викладав сучасні танці в Московській державній академії хореографії при Большому театрі.

Брав участь в російсько-американському проекті з культурного обміну "Герої казок Walt Disney в Росії", де виконав роль принца. За свою кар'єру виконав десятки ролей в театрі, рекламі і кіно. Знімався в серіалі "Інтуїція".

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...