Резонанс тижня. Без шансів: У Росії мільйонер загинув страшною смертю в метро - його навіть не відразу змогли впізнати

21 березня в Москві у метро загинув російський 72-річний бізнесмен Валерій Багдасаров. Про це повідомляє 5-tv.ru, передають Патріоти України.

Підприємець впав на рейки на станції "Дмитрівська", а поїзд відрубав йому голову. Машиніст намагався екстрено загальмувати, коли побачив падаючу людину, але було вже пізно. Шансів врятувати його не було. Тіло загиблого чоловіка підняли з колії і доставили в судовий морг.

Особу загиблого встановити відразу не змогли. Але при ньому виявили передсмертну записку. Зараз правоохоронці встановлюють причини і обставини події. Валерій Багдасаров - мільйонер-підприємець, голова ради директорів компанії "Алсіко", яка виробляє івипускає засоби захисту рослин і продукції з цеоліту.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...