Резонанс тижня. До втрати свідомості: У київському метро побили хлопця (відео 16+)

Інцидент стався між станціями "Оболонь" і "Почайна".

У київському метро підлітки до втрати свідомості побили 20-річного хлопця, який зробив їм зауваження через їхню поведінку. Про це повідомила прес-служба столичної прокуратури, передають Патріоти України.

Зазначається, що четверо людей, серед яких були неповнолітні, почали щось дуже голосно з'ясовувати між собою, використовуючи нецензурну лайку.

20-річний хлопець зробив їм зауваження, після чого підлітки накинулися на нього і почали бити руками та ногами. Хлопець втратив свідомість, проте нападників це не зупинило.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, їм повідомлено про підозру за частиною 2 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...