Резонанс тижня. Добивали впритул: На Запоріжчині застрелили заступника голови ОТГ

Його застрелили просто біля входу в селищну раду.

У Запорізькій області, в смт Якимівка, 18 вересня вбили заступника голови місцевої об'єднаної територіальної громади Дмитра Кирилова, передають Патріоти України з посиланням на РІА Мелітополь.

За словами очевидців, злочинець добивав свою жертву пострілами впритул. "Спускається зі сходинок, повертається після кількох ударів. Чувак з капюшоном на голові, в руках автомат, жертва йому каже: "Ти охр*нів?" Автоматник вистрілив ще кілька разів, потім лежачого добив упритул і побіг у двори", – розповів очевидець нападу.

Злочинець зник з місця злочину на авто. За словами свідків, це – сріблястий Lanos.Убитий в Якимівській ОТГ курирував гуманітарні питання. Мотиви злочину встановлює поліція.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...