Резонанс тижня. Дружина старшого сина: Померла невістка покійного Кернеса, - ЗМІ

Померла Яна Кернес – дружина старшого сина покійного мера Харкова Геннадія Кернеса, Кирила. Про це повідомляють харківські ЗМІ, передають Патріоти України.

За непідтвердженою інформацією, причиною смерті стали інсульт та онкологія. У Кирила Кернеса та Яни двоє дітей – донька Кіра та син Лука. Про інші деталі особистого життя сім'ї інформації небагато. Відомо, що Яна Кернес працювала нотаріусом і заробляла втричі більше за чоловіка, який обіймав до депутатства посаду першого заступника директора КП "Харківське міське бюро технічної інвентаризації".
Також, судячи з декларації Кирила Кернеса, яку він подавав у 2021 році як депутат облради від блоку "Успішний Харків", зазначається, що у його власності знаходяться дві квартири та нежитлові приміщення у Харкові, у дружини Яни – три квартири, також у Харкові.

У декларації Кирило Кернес зазначив, що є власником двох автомобілів: ВАЗ 21104 2006 року випуску та ГАЗ М20 1957 року випуску, а його дружина Яна Кернес володіє Porsche 911 – 2003 року випуску та Mercedes-Benz GLS 350d – 2003 року випуску.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.