Резонанс тижня. Двері в "шоу-бізнес": 60-річний столичний "продюсер" зґвалтував студентку

Зі своєю жертвою ґвалтівник познайомився у поїзді.

У Києві заарештовано 60-річного чоловіка за зґвалтування студентки. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва, передають Патріоти України.

Суд взяв під варту 60-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 18-річної дівчини із застосуванням насильства. «28 грудня 2019 року до Дарницького управління поліції ГУНП у м. Києві звернулась 18-річна студентка та повідомила про зґвалтування», — йдеться у повідомленні.

У ході досудового розслідування встановлено, що ґвалтівником виявився чоловік 1959 року народження, який напередодні познайомився із жертвою у вагоні потягу, представившись відомим продюсером. «Надалі під приводом працевлаштування чоловік заманив довірливу студентку до себе в квартиру, де напоїв та зґвалтував», — повідомили у прокуратурі.

Прокурорами Київської місцевої прокуратури № 2 погоджено повідомлення про підозру зловмиснику за ч. 2 ст. 152 Кримінального кодексу України та судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Наразі досудове слідство триває. Встановлюються інші можливі жертви псевдопродюсера.

За вчинене зловмиснику загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...