Резонанс тижня. "Екіпаж не гине, вони йдуть у небо!": Фото всіх українців, загиблих у катастрофі літака МАУ в Ірані

У мережі показали, як виглядали дев'ятеро членів екіпажу рейсу PS752 літака МАУ, які трагічно загинули в результаті авіакатастрофи вранці 8 січня під Тегераном (Іран). Фото українців в одному дописі на своїй сторінці у Facebook зібрав радник Міністра МВС у Міністерстві внутрішніх справ Євген Терехов, передають Патріоти України.

"Екіпаж не гине, вони йдуть у небо! Світла пам'ять", – написав він. Зокрема у катастрофі загинули троє пілотів: Наумкін Олексій Євгенович, Гапоненко Володимир Іванович, Хоменко Сергій Анатолійович.

А також шестеро бортпровідників: Статник Катерина Олегівна, Матьков Ігор Валерійович, Микитюк Марія Михайлівна, Лихно Денис Михайлович, Овчарук Валерія Євгеніївна, Сологуб Юлія Миколаївна.

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...