Резонанс тижня. Фанати у скорботі: Помер зірка "Бригади" Віталій Альшанський

Помер популярний актор, зірка серіалів "Бригада" і "Поліцейський з Рубльовки" Віталій Альшанський. Йому було 52 роки. Точна причина смерті поки не називається. Про це повідомляє видання "Комсомольская правда" у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Відомо, що Альшанський тривалий час не відповідав на телефонні дзвінки, тому його тітка занепокоїлася. Вона прийшла до нього додому, але двері ніхто не відчинив.

Потім жінка зустріла сусідів, які розповіли, що з квартири йде трупний запах. Родичка побігла по запасні ключі, і коли відчинила, то побачила тіло актора. Він був мертвий уже декілька днів. Зазначається, що останнім часом Альшанський скаржився на проблеми з тиском.

Нагадаємо, Віталій Альшанський – російський актор. Народився 20 жовтня 1968 року. Закінчив режисерський факультет ВТУ ім. Б.В. Щукіна. Працював у театрі Ролана Бикова, театрі ім. О.С. Пушкіна.

Брав участь у зйомках й озвучуванні фільмів: "Бумер" (2003), "Шик" (2003), "Про любоff" (2010) та ін., а також серіалів: "Бригада" (2002), "Диверсант" (2004), "Щасливі разом" (2006-2013) та ін. Крім того, він є режисером популярної стрічки "Молодіжка".

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...