Резонанс тижня. Гроза - це не просто дощ: Блискавка вбила чоловіка і спалила тракторний парк на Полтавщині (фото)

Прибулим на місце НП пожежникам вдалося врятувати від пошкодження полум'ям тільки три трактори.

У Полтаві під вечір в п'ятницю, 21 серпня, в мікрорайоні «Сади-1» блискавка влучила в 32-річного чоловіка. У стані клінічної смерті його доставили у відділення реанімації міської лікарні № 1. Але через кілька годин пацієнт помер, повідомляють Патріоти України.

А в селі Бреусівка Козельщинського району вночі 22 серпня розряд блискавки влучив у один з тракторів, що стояли на відкритому майданчику агрофірми «Добробут». Від нього вогонь перекинувся на розташовані поруч інші сільгоспмашини та обладнання.
Прибулим на місце НП пожежникам вдалося врятувати від пошкодження полум'ям тільки три трактори. Велика частина автопарку згоріла. До ліквідації пожежі залучали 2 одиниці техніки та 7 чоловік рятувальників. Збитки агрофірми встановлюються.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...