Резонанс тижня. Їй було лише 42: Українка стала донором органів та врятувала 7 людей в Італії

Ольга жила у Скафаті та працювала у барі. Вона померла, коли їй було лише 42 роки від аневризма головного мозку. Її дочка та найближчі друзі дали згоду на донорство органів, що врятувало життя семи безнадійним італійцям,передають Патріоти України.

Все сталося в п’ятницю ввечері 26 червня, Ольга погано себе почувала, проте свідомості не втрачала. Її швидко доставили в лікарню в Сарно, потім перевезли в лікарню із кращим медичним обладнанням Умберто Перший у Nocera Inferiore.

Після смерті жінки, 20-річна дочка дала дозвіл на експлантацію її органів.Та в цій історії стався неприємний факт: зникли у мобільний телефон, два перстені, ланцюжок та браслет померлої. Ймовірно, цінностей не стало, коли лікарі намагалися врятувати їй життя, готуючи до екстреної операції. Про це повідомила Іоланда Джакумбі, адвокат сім’ї Ольги.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...