Резонанс тижня. "Їх було вісім, а я - один": Стрілок розповів у суді свою версію вбивства на Житомирщині

Під час судового засідання адвокат підозрюваного просила обрати йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, пославшись на стан здоров'я, свого підзахисного.

Обвинувачений у вбивстві 7 чоловіків в Житомирській області підприємець Анатолій Захаренко під час судового засідання, на якому йому обирають запобіжний захід, розповів, що знав убитих багато років. Про це стало відомо з онлайн трансляції із залу Королівського районного суду міста Житомира, передають Патріоти України.

За його словами, деяких зі своїх жертв він знав п'ять років, когось ще більше. Обвинувачений стверджує, що причиною вбивства стала сварка і погрози в його сторону. Тому він почав стріляти з рушниці.

"Їх було вісім, а я - один. Коли все скінчилося, я не ховався, хоча міг. Подзвонив в органи і чекав, коли за мною приїдуть. Я міг і не повідомляти про все, але я - чесна людина", - додав Захаренко.

Під час судового засідання адвокат підозрюваного просила обрати йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, пославшись на стан здоров'я, свого підзахисного. Зокрема, вона показала медичну довідку про хворобу серця і вогнепальне поранення правої руки стрілка. Прокурори просять для Захаренка СІЗО без права застави.

Джерело: Апостроф

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...