Резонанс тижня. Його пісні "розліталися" по всьому світу: Помер відомий український композитор та автор пісень

На його пісні відзнято більше 20 відеокліпів.

Олександр Жилінський помер у віці 65 років. Відомий багатьом композитор став популярний, як автор пісень легендарних українських артистів Павла Зіброва і Таїсії Повалій. Про це повідомив на своїй особистій сторінці в Facebook народний артист України і друг композитора Юрій Квеленков, передають Патріоти України.

"Прощавай дорогий. Ми зідзвонювалися пару років назад і хотіли відродити "Веселад". Він сказав, що двічі в одну річку не ввійдеш .... так з'явився конкурс "StarTime". А останній раз, він дзвонив мені пару місяців назад. Хотів зустрітися .... Мори прийшли на землю. Всі ознаки кінця, описаного в Книзі Одкровень", - написав Квеленков.
Відомо, що композитор народився в місті біля моря Бердянську в 1955 році. Закінчив кілька відомих на всю країну музичних вузів. Жилінський автор симфонічної та камерної музики, ораторій, мюзиклів, музики до телевізійних і театральних постановок, кінофільмів. По-справжньому популярним став завдяки пісням, які виконували знамениті артисти, серед яких Микола Караченцов, Валентина Толкунова, Таїсія Повалій та багато інших.
На його пісні відзнято більше 20 відеокліпів. А композиції Олександра Жилинского відомі далеко за межами України. Ще на аудіокасетах і дисках вони "розліталися" по всьому світу.
Самий відомий збірник з його піснями був "MOSKOW DISCOCLUBS - 89", в нього увійшли пісні: "Веселаду", "Мамина казка", "Всього лиш мить", "Ірина", "Я бажаю Вам добра", "Спогади и мрії" , "Чорнобривці", "Конвалії білі" та інші.
Причина смерті композитора не називається.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...