Резонанс тижня. Хвороба виявилась сильнішою: Померла відома українська дизайнерка

Нателла Надєждіна

У середу, 18 березня, пішла з життя український дизайнер Нателла Надєждіна, власниця бренду NADEZDINA, у якій одягалися зірки шоу-бізнесу. Про трагедію повідомили через офіційн усторінку бренду в Facebook, зазначають Патріоти України.

Причиною смерті стало онкологічне захворювання. "Сьогодні вона пішла ... Боролася щосили, але хвороба виявилася сильнішою і перемогла", – йдеться в пості.

"Вона була неймовірною – сильної, працьовитої і дуже талановитою. Дарувала світу красу і любов, вкладала свою душу в кожен стібок, кожну складочку на створених нею сукнях. Вона шила сукні, які лікували, міняли долі, вселяли впевненість, прикрашали і радували, подорожували по світу і були символом жіночності. Вона одягала всіх дівчаток в щастя!", – відзначили колеги дизайнера.

Колеги і друзі Нателли сумують в соцмережах і висловлюють співчуття рідним та близьким.

"Пішла .. сьогодні вранці .. повернулась додому ... Тепер буду дивитися на небеса і виглядати тебе .. сумуватиму ... дякую, що була в моєму житті, ще зустрінемось ... Ти завжди в моєму серці .. люблю", – написала продюсер Олена Мозгова.

Прощання з Нателлою Надєджіною відбудеться завтра, 20 березня, на Байковому кладовищі у Києві. Про це повідомила подруга дизайнерки Ксенія Літвінова.

"Дуже прошу усіх, хто прийде, одягнути її сукні, і нехай це буде не чорний колір. Вона просила усім одягнутися у світле й яскраве. Нехай життя і її справа продовжуються. І не забудьте про маски (карантин). Я впевнена, що вона посміхається нам і чекає зустрічі", – написала Літвінова.

21 березня мав пройти благодійний марафон на підтримку Надєждіної, і зараз організатори вирішують його долю.

"Рак – це вірус, який багатьом не дає жодного шансу.Пи будь-якиї фінансових можливостяї і у будь-якому віці. Сьогодні я прийму рішення по благодійному марафону 21 березня. Сподіваюся, що зможу втілити це у життя і показати вам її колекцію, зроблену власними руками. Останню... Люба Чарівниця, Нателла Надєждіна, я знаю, що ти цього дуже хочеш, – написала Ксенія Літвінова.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...