Резонанс тижня. Коронавірус вбив: Померла зірка російських серіалів "Бандитський Петербург" та "Вулиці розбитих ліхтарів"

Після тривалої боротьби з ускладненнями, викликаними коронавірусом, помер відомий російський актор, театральний режисер, засновник і художній керівник петербурзького театру «Російська антреприза» Рудольф Фурманов. Про це пише «Діловий Петербург», передають Патріоти України.
Йому йшов 83-й рік. Артист захворів ковідом ще в минулому році, його відновлення затягнулося на довгі місяці. Фурманов з дитинства знімався в кіно. За його плечима ролі в таких серіалах, як «Вулиці розбитих ліхтарів», «Бандитський Петербург» і багатьох інших. Наприкінці 80-х він заснував в Санкт-Петербурзі театр "Російська антреприза" імені Андрія Миронова, яким керував до кінця своїх днів.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...