Резонанс тижня. Маленький син не зміг розбудити батьків: У Росії загадково загинув відомий видавець із дружиною

Перелякана дитина зателефонувала бабусі, яка приїхала та виявила мертвих доньку та зятя.

Олександру Раю було 29. Фото: соцмережі.

У Москві знайшли мертвими загиблих за загадкових обставин відомого журналіста, видавця "Тинькофф-журнала" Олександра Рая і його дружину Євгенію. Чоловікові було лише 29 років. Про трагедію повідомили на сторінці видання в Facebook, передають Патріоти України.

Як пише "Комсомольська правда", Рая і його дружини не стало 8 грудня. Їх тіла виявила мати жінки. Вона приїхала в квартиру після дзвінка 5-річного онука, який не міг розбудити батьків. Інші подробиці і обставини події поки невідомі.

"Тинькофф-журнал" (Tinkoff Journal) – спочатку блог на сайті однойменного банку, його запустили в 2014 році. Рай був видавцем "Тинькофф-журнала" з дня заснування.

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...