Резонанс тижня. "Мамо, пробач, що не врятував": Постраждала під час нападу в потязі Маріуполь-Київ розповіла про стан сина (відео)

Анастасія Лугова пояснила, що зважилася розповісти про інцидент публічно, щоб закликати людей не бути байдужими й не боятися діяти, якщо хтось поруч кличе на допомогу.

Синові телеведучої Анастасії Лугової, на яку в потязі "Укрзалізниці" Маріуполь – Київ напав нелегальний пасажир, знадобилася психологічна допомога. Сама ведуча отримала струс мозку, перелом щелепи, численні гематоми на голові. Злочинець, який намагався зґвалтувати жінку, також вирвав із її вух сережки, повідомляють Патріоти України.

"Шини тут і тут, тут тріщина. У кожен зуб вставили шини, щоб тримали. Гематоми всюди. По всій голові. Він із мене вирвав сережки, їх вкрав, вкрав мій паспорт", – розповіла потерпіла.

28-річна Анастасія їхала до родичів. Із Запоріжжя до Києва із 6-річним сином Захаром вона виїхала вночі. О третій годині ночі, коли вони спали, в купе пробрався чоловік у трусах і заблокував двері, почав бити й роздягати жінку. Вона почала кричати. У результаті їй із дитиною вдалося вирватися від нападника.

Злочинця три години охороняло керівництво потяга, поки він не прибув до Києва. Весь цей час постраждалу на пероні чекав чоловік. Син Лугової важко переніс напад. На нього чекають заняття з психологом, які почнуться з понеділка. "Він стільки разів переказав цю історію. Щоразу проживаючи це й щоразу він доходив до сліз. Він каже: "Мамо, прости, що я тебе не врятував", – розповів чоловік постраждалої Володимир.

Лугова пояснила, що зважилася розповісти про інцидент публічно, щоб закликати людей не бути байдужими й не боятися діяти, якщо хтось поруч кличе на допомогу.

Джерело: ТСН.ua

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...