Резонанс тижня. Молоді та повні сил: На Буковині плакало все село за двома братами, які померли від коронавірусу

21 квітня у Їжівцях Сторожинецького району Чернівецької області поховали братів 19-річного Андрія та 25-річного Івана Фрунзів. Обоє мали підозру на коронавірус, зазначають Патріоти України. Померли в лікарні з різницею в один день.

Ритуальний автомобіль спочатку привіз на сільське кладовище труну з тілом молодшого брата, потім – старшого. Через карантин труни з тілами юнаків не заносили до церкви, а відразу відвезли на кладовище, повідомляє molbuk.ua,

Похорон відвідали кілька десятків друзів померлих. Провели братів в останній путь і односельчани, які зовсім не були з ними знайомі. Люди, з урахуванням карантинних заходів, тримали дистанцію одне від одного. Разом з матір'ю та старшим братом хлопців плакало все село.

"Це були працьовиті, виховані хлопці! Вже встигли були збудувати гарні будинки, а старший мав одружуватися! Плачемо усім селом! Величезне горе не тільки для родини, а й для усього села! Молимося за те, що Господь забрав їх на небеса. Адже кажуть, що у світлий тиждень ворота до раю відчинені", - кажуть родичі померлих.

У реанімації зараз перебуває батько і бабуся братів, повідомили голова Чудейської територіальної громади Анатолій Піцул. Молодший брат помер на Великдень о 22:50.

"Був госпіталізований вранці 17 квітня по напрямку сімейного лікаря з діагнозом негоспітальна правобічна пневмонія. Лікарі доклали максимум зусиль, щоб врятувати молодій людині життя. Він був підключений до оксигенатора, потім на інвазивної вентиляції легенів . Заключний діагноз: негоспітальна двобічна полісегментарна вірусно-бактеріальна пневмонія, набряк легенів, бактеріальний шок. У хлопця не було ніяких супутніх діагнозів ", - повідомив голова Сторожинецької райдержадміністрації Дмитро Балінов.

Вранці 21 квітня помер його старший. Він теж був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...