Резонанс тижня. Молодий ветеран АТО загинув у страшній ДТП на Волині (фото)

Лобове зіткнення сталося рано вранці в понеділок, 10 лютого на автодорозі Ковель-Львів.

Стали відомі імена воювали на Донбасі жителів Волинської області, один з яких загинув у страшній ДТП в районі села Соловичі Турійського району, а другий у важкому стані потрапив до лікарні, передають Патріоти України.

Як повідомляє «Радар», загинув 30-річний Артур Зектер, а їхав разом з ним в машині 24-річний Максим Конопскій знаходиться в Ковельській центральній районній лікарні. Повідомляється, що лікарі вирізали йому селезінку і підшили печінку. У хлопця серйозно травмована голова і обличчя.Артур ЗектерМаксим КонопскийЗа інформацією ГУ НП у Волинській області, лобове ДТП сталося рано вранці в понеділок, 10 лютого на автодорозі Ковель-Львів. Там зіткнулися Opel Astra, в якому їхали ветерани АТО, і вантажівка Renault Magnum.

За даним фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...