Резонанс тижня. Моторошна смерть під Вінницею: Потужний потік води зніс з дороги велосипедиста (фото)

Підрозділи ДСНС у Вінницькій області виїжджали на ліквідацію наслідків негоди в трьох районах області.

Сильний дощ з градом, який накрив у понеділок, 4 травня не тільки Київ, став причиною смертельної НП під Вінницею. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Вінницькій області, передають Патріоти України.

"Під час зливи, великим потоком води і мулу було змито з дороги 49-річний місцевий житель, який рухався на велосипеді по дорозі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, рятувальники розповіли, що за даними на вівторок, 5 травня, підрозділи ДСНС у Вінницькій області виїжджали на ліквідацію наслідків негоди в трьох районах області, а саме: в Гайсинському, Бершадському та Погребищенському.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...