Резонанс тижня. Моторошна смерть: У Росії водій авто та пасажир зварилися живцем (фото)

Машина із людьми провалилася на стоянці біля магазину.

Люди провалилися в окріп разом із авто. Фото: "Пенза Взгляд".

У Пензі на вулиці Аустріна стався провал грунту на проїжджій частині, туди впала Lada Largus. Про це повідомляє портал "Пенза Взгляд", передають Патріоти України.

В результаті події загинули дві людини. На місці працюють медики, співробітники МНС і правоохоронці. У МНС сказали, що машина провалилася на стоянці біля магазину. З провалу її і людей діставали за допомогою крана.

Очевидці в соцмережах повідомляють, що в цьому місці знаходяться теплові мережі, і автомобіль провалився в яму з окропом. На фотографіях з місця події видно, що з провалу йде пар.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...