Резонанс тижня. На 78-му році життя померла відома радянська актриса

Широку популярність їй принесла головна роль у фільмі "Альпійська балада", який був знятий в 1965 році на кіностудії "Білорусьфільм".

Любов Румянцева померла сьогодні, 18 листопада, в Білорусі на 78-му році життя. Заслужена артистка Білоруської РСР стала популярною після фільмів "Альпійська балада", "Дорога на Рюбецаль", "Вінок сонетів", "Розклад на післязавтра", "Три талера". Про смерть актриси театру і кіно повідомили в кіностудії "Білорусьфільм", на якій вона працювала провідним майстром сцени з 1981 року, передають Патріоти України.

До цього Румянцева з 1977 року була зайнята в Російському академічному драматичному театрі імені Максима Горького в Мінську, а в кіно знімалася з 1959 року.

Широку популярність їй принесла головна роль у фільмі "Альпійська балада", який був знятий в 1965 році на кіностудії "Білорусьфільм".

Любов Румянцева (кадр з фільму "Альпійська балада")

На сцені театру вона легко перевтілювалася в різні образи, серед її робіт ролі в таких спектаклях, як "Наодинці з усіма", "Таланти і шанувальники", "Одруження Бальзоминова", "Людський голос", "Філумена Мартурано".


Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...