Резонанс тижня. На Київщині мотоцикліст на великій швидкості "загубив" пасажирку (відео)

У дівчини роздроблений гомілковостопний суглоб, ураження опіками 35% шкіри, і ймовірна інвалідність на все життя...

У мережу потрапив запис з автомобільного реєстратора, який зафіксував момент падіння пасажирки мотоцикла, пілот якого не зупинився і продовжив їхати на великій швидкості. Про цю НП, якв сталася 10 травня в районі Василькова (Київська область), розповідає «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

На кадрах видно, як водій, чий реєстратор зафіксував момент ДТП, зупиняється перед постраждалою, біля якої незабаром збираються і інші люди.

Повідомляється, що дівчину відвезли в лікарню Василькова з серйозними травмами - роздробленим гомілковостопним суглобом, ураженням 35% шкіри (спина, грудна клітка, живіт, таз, ноги, частково рука) - опіки 1-2 ступеня. Дівчину прооперували і перевезли в Київську БСП.

«13 травня на повторному огляді медики з'ясували, що спочатку операція була зроблена неправильно. Зараз немає чутливості в нозі і стоїть питання про інвалідність. В даний момент оперувати повторно немає можливості через стан здоров'я і великі набряклості. Можливо знадобиться переливання крові. Владислава (так звуть постраждалу) знаходиться постійно на знеболюючих препаратах, тільки таким чином в даний момент може заснути або лежати», - йдеться в коментарі до відео.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...